Vestavná LED svítidla

Vestavná LED svítidla tvoří významnou část v sortimentu LED osvětlení. V nabídce je mnoho typů a velikostí těchto svítidel a postupně jsou s nimi nahrazována svítidla zářivková. LED svítidla jsou stále víc cenově dostupná a pro svoje hlavní výhody - minimální spotřebu el. energie, dlouhou živitnost a bezúdržbovost zákazníky vyhledávaná. Použitím technologie LED osvětlení také umožňuje minimalizaci a nový design LED svítidel při zachování velkého světelného toku. Důležitým prvkem proč použít LED svítidla je možnost volby barvy světla v rozmezí cca 2700 - 6500 K.

Vestavěná LED světla nacházení svoje uplatnění nejen v technickém zázení domu či bytu, ale především v pracovnách, kancelářích, obchodech, dílnách, výrobních provozech. 

Vestavná svítidla:

Vestavná svítidla jsou doplňkovým druhem osvětlení. Jedená se o zabudovaná světla, která osvětlují určený lokální prostor. Používají se např. v interiéru – svítidla zabudovaná ve schodišti pro osvětlení nášlapných ploch nebo jako venkovní svítidla instalovaná ve zdi domu a osvětlující schody nebo prostor těsně kolem domu. Výkon svítidel je jen několik watů.

Vestavná LED svítidla tvoří významnou část nabídky LED svítidel. V nabídce je mnoho typů a velikostí těchto svítidel a postupně jsou s nimi nahrazována svítidla zářivková. LED svítidla jsou stále víc cenově dostupná a pro svoje hlavní výhody - minimální spotřebu el. energie, dlouhou živitnost a bezúdržbovost zákazníky vyhledávaná. Technologie LED osvětlení také umožňuje minimalizaci a nový design LED svítidel při zachování velkého světelného toku. Důležitým prvkem proč použít LED svítidla je možnost volby barvy světla v rozmezí cca 2700 - 6500 K

Vestavěná LED světla nacházení svoje uplatnění nejen v technickém zázení domu či bytu, ale především v pracovnách, kancelářích, obchodech, dílnách, výrobních provozech