LED reflektory

Technická svítidla LED reflektory se zdroji LED SMD. Celokovové provedení reflektorů v provedení pevném i přenosném, možnost výběru svítidla s pohybovým čidlem. Refektory plně nahrazují stávající halogenové reflektory s vysokou energetickou náročností. Svítidla jsou otřesuvzdorná a zabraňují vnikání vlhkosti. Svítidla s krytím IP 44 a IP 65.

Použití: LED reflektorky pro osvětlení venkovních prostor. Osvětlení budov, nádvoří, průmyslových objektů, staveb a pod.

LED reflektory:

LED reflektory jsou vyhledávaným typem venkovního osvětlení. Jedná se o venkovní svítidla z tlakově litého hliníku v různých velikostech a s různým výkonem. Svítidla mají IP 44 a lez je bez problémů používat ve venkovních prostorách po celý rok. Některé typy LED reflektorů jsou vybaveny senzorem, a rozsvěcují se pouze při pohybu v předem určeném prostoru a při předem stanoveném stupni intenzity okolního osvětlení. LED reflektory pracují s minimální spotřebou el. energie a mají velice dlouhou životnost.  

Technická svítidla LED reflektory se zdroji LED SMD. Celokovové provedení reflektorů v provedení pevném i přenosném, možnost výběru svítidla s pohybovým čidlem. Refektory plně nahrazují stávající halogenové reflektory s vysokou energetickou náročností. Svítidla jsou otřesuvzdorná a zabraňují vnikání vlhkosti. Svítidla s krytím IP 44 a IP 65

Použití: LED reflektorky pro osvětlení venkovních prostor. Osvětlení budov, nádvoří, průmyslových objektů, staveb a pod.