křišťálová svítidla

Křišťálová svítidla tvoří samostatnou kategori v interiérovém osvětlení. Svítidla jsou tvořena kovovou chromovanou nebo pozlacenou konstrukcí na které jsou zavěšeny křišťálové ověsy. Honosná a elegantní křišťálová svítidla, v sestavě světel jsou většinou lustry, nástěnná svítidla, přisazená stropní svítidla, stolní lampy a u některých sérií i křišťálové stojanové lampy. V naší nabídce naleznete nejen známá klasická křišťálová světla vyráběná již po mnoho let ale i moderní designová křišťálová světla. Při rozsvícení těchto svítidel dochází k efektu lámání světla procházejícího křišťálem a vytvoření jedinečné atmosféry v interiéru. 

Použití: křišťálová světla do obýváku, pokoje, jídelny, haly, recepce, kulturních a společenských interiérů.

Křišťálová svítidla jako tradiční svítidla do reprezentativních prostorů. Velice rozmanitá nabídka křišťálových svítidel – od lustru do obýváku až po jedinečné a impozantní lustry do sálů, divadel, zámků a společenských zařízení, nástěnná křišťálová svítidla i stolní lampy. Kromě osvědčených a prověřených klasických svítidel jsou v nabídce křišťálová moderní a designová křišťálová svítidla. Na konstrukci svítidel jsou zavěšeny broušené, křišťálové ověsy v různých tvarech a velikostech. Krása křišťálových světel vynikne zejména při jejich rozsvícení, kdy dochází k lomu světla procházejícího broušenými ověsky. Ty obsahují 10-35% oxidu olova, který způsobuje jedinečný světelný efekt. Kdysi náročnou údržbu křišťálových svítidel kdy se museli jednotlivé ověsy sundat, omýt v saponátové roztoku a znovu namontovat na lustr lze dnes nahradit mnohem snadněji. Pod lustr nebo jiné křišťálové svítidlo dáme igelitovou folii a světlo postříkáme speciálním roztokem, který rozpustí nečistoty usazené na skle a navrátí mu původní lesk. Nečistota následně sama steče po skle a odkape na folii.

Křišťálová svítidla tvoří samostatnou kategori v interiérovém osvětlení. Světla jsou tvořena kovovou chromovanou nebo pozlacenou konstrukcí na které jsou zavěšeny křišťálové ověsy. Honosná a elegantní křišťálová svítidla, v sestavě svítidel jsou většinou lustry, nástěnná svítidla, přisazená stropní svítidla, stolní lampy a u některých sérií i křišťálové stojanové lampy. V naší nabídce naleznete nejen známá klasická křišťálová světla vyráběná již po mnoho let ale i moderní designová křišťálová svítidla. Při rozsvícení těchto svítidel dochází k efektu lámání světla procházejícího křišťálem a vytvoření jedinečné atmosféry v interiéru

Použití: křišťálová světla do obýváku, pokoje, jídelny, haly, recepce, kulturních a společenských interiérů