LED přisazená technická svítidla

LED svítidla se stále více prosazují i v oblasti osvětlení skladů, dílen, kanceláří, obchodů a ostatních komerčních prostorů. Využívá se zde především velice nízké energetické náročnost LED svítidel a jejich dlouhé životnosti. Zároveň s tím se stále rozšiřuje nabídka přisazených LED svítidel u kterých dochází použitím nových LED čipů také ke stále většímu světelnému toku. Také moderní design LED svítidel dodává těmto světlům nový rozměr. U většiny přisazených LED svítidel lze vybrat i vhodnou barvu světla.

 

Přisazená LED svítidla:

Přisazená stropní LED svítidla v různých velikostech i tvarech svítidel se širokým uplatněním v interiéru domu i bytu. V nabídce těchto svítidel se objevují LED stropnice s mnoha integrovanými LED zdroji, u některých typů těchto světel je možné přepínat počet svíticích diod. LED stropní světla instalujeme do technického zázemí, chodeb, garáže, dílny. Mají velice hospodárný provoz a můžeme si zvolit barvu světla, která nám vyhovuje.

LED svítidla se stále více prosazují i v oblasti osvětlení skladů, dílen, kanceláří, obchodů a ostatních komerčních prostorů. Využívá se především velice nízké energetické náročnost LED svítidel a jejich velmi dlouhé životnosti. Zároveň s tím se neustále rozšiřuje nabídka přisazených LED svítidel u kterých dochází použitím nových LED čipů také ke stále většímu světelnému toku. Také moderní design LED svítidel dodává těmto světlům nový rozměr. U většiny přisazených LED svítidel lze vybrat i vhodnou barvu světla