Nástěnná svítidla

Moderní nástěnná svítidla nabízíme na jednu nebo více žárovek. Naše široká nabídka zahrnuje moderní nástěnná svítidla na raménku, ale také plochá nástěnná svítidla, která se vyznačují především svojí jednoduchostí. Nástěnná svítidla z ušlechtilých materiálů s různými druhy světelných zdrojů. Veliký výběr nástěnných svítidel neustále obměňujeme podle současných trendů. Nástěnná svítidla lze kombinovat se stropními svítidly, lampami či lustry.

Nástěnná svítidla:

Nástěnná svítidla tvoří značnou součást osvětlení interiéru i exteriéru. V opravdu širokém sortimentu nástěnných svítidel nalezneme moderní nástěnná světla, klasická svítidla, svítidla z mosazi, bodová nástěnná světla, vitrážová nástěnná světla, sádrová a keramická světla, nástěnka nad obrazy, retro a industriální nástěnky a venkovní nástěnná světla. Jako další zdroj světla jsou používána v obýváku, pokoji, ložnici, jídelně, dětském pokoji, na chodbě a na schodišti. Plochá nástěnná svítidla jsou využívána v technickém zázemí domu a bytu. Vhodné je používat nástěnná svítidla ze stejné série jako lustr či jiné další svítidlo a sladit tak celkový vzhled interiéru. Zvlášť vyhledávána jsou nástěnná svítidla bodová, u kterých můžeme nastavit směr světla do požadovaného směru. Samostatnou kapitolou je venkovní osvětlení, tato nástěnná světla mají požadovaný stupeň krytí, nabídka svítidel je v klasickém i moderním stylu. Tato světla slouží k osvětlení fasád domů, chat, pergol, vstupu do objektů. Vhodné je zapojit a používat tato svítidla pomocí senzoru, jako zdroje do všech nástěnných svítidel je vhodné použít LED žárovky.

Moderní nástěnná svítidla nabízíme na jednu nebo více žárovek. Naše široká nabídka zahrnuje moderní nástěnná svítidla na raménku, ale také plochá nástěnná svítidla, která se vyznačují především svojí jednoduchostí. Nástěnná svítidla z ušlechtilých materiálů s různými druhy světelných zdrojů. Veliký výběr nástěnných svítidel neustále obměňujeme podle současných trendů Nástěnná svítidla lze kombinovat se stropními svítidly, lampami či lustry