Moderní svítidla

Moderní svítidla vyšší třídy se vyznačují především designem, použitím kvalitních materiálů a dokonalým zpracováním. Rovněž se u těchto svítidel pouřívá v hojné míře nových technologií, to se týká zejména použitím světelných zdrojů, kdy jsou svítidla dodávána s LED zdroji. Použitím těchto zdrojů dává možnosti měnit i vzhled a velikost svítidel a dosáhnout netradičních tvarů osvětlení. Také při použití moderních luxusních svítidel možné kombinovat osvětlení interiéru instalací lustrů,nástěnných svítidel, stropních svítidel, stolních a stojanových lamp.

Moderní svítidla

Moderní svítidla jsou nabízena v mnoha variantách, co se týká použitých materiálů, počtu žárovek, barevného provedení a způsobu zavěšení svítidel. Moderní a designové světla využívají hojně integrované LED světelné zdroje, díky kterým je možné vytvářet originální tvary svítidel. Moderní světla je možné vybrat s kovovými, plastovými, textilními nebo skleněnými stínidly v mnoha provedeních. Lustry je možné kombinovat s ostatními svítidly stejné série svítidel – nástěnnými svítidly, přisazenými světly, stolními lampičkami nebo stojanovou lampou. Do moderních svítidel doporučujeme použít LED žárovky.

Moderní svítidla vyšší třídy se vyznačují především designem, použitím kvalitních materiálů a dokonalým zpracováním. Rovněž se u těchto svítidel pouřívá v hojné míře nových technologií, to se týká zejména použitím světelných zdrojů, kdy jsou svítidla dodávána s LED zdroji. Použitím těchto zdrojů dává možnosti měnit i vzhled a velikost svítidel a dosáhnout netradičních tvarů osvětlení. Také při použití moderních luxusních svítidel možné kombinovat osvětlení interiéru instalací lustrů,nástěnných svítidel, stropních svítidel, stolních a stojanových lamp