Dětská svítidla

Dětská svítidla v mnoha barevných provedeních. V této kategorii svítidel budeme nabízet dětská svítidla, lustry, nástěnná svítidla, stropní svítidla, lampičky a dětské lustry s motivy dětských hrdinů či figurek.

Použití: svítidla do dětských pokojů.

Dětská svítidla:

Svítidla do dětského pokoje tvoří specifickou skupinu v oblasti osvětlení. Dětská svítidla jsou motivována většinou pohádkovými vzory, dopravními prostředky, postavičkami a podobně. Hlavní osvětlení v dětském pokoji zajišťuje lustr, jako další svítidlo je vhodné použít nástěnné světlo nebo stolní lampičku. Zde je potřeba dbát na to, aby si dítě sedící u stolu nestínilo světlo přicházející z lustru. Dětská svítidla jsou v pestrých barvách a jejich kombinacích a navozují veselou atmosféru. Při výběru svítidel do dětského pokoje dbáme především na bezpečný provoz jak z hlediska použitých materiálů (lampičky se skleněnými částmi vhodné určitě nebudou) a lepší je také volit svítidla s úspornými zdroji světla (úsporné žárovky, LED zdroje) aby nedošlo k popálení, jaké hrozí u svítidel s halogenovými žárovkami, které pracují s vysokou teplotou. Do dětského pokoje je možné instalovat do zásuvky orientační světlo, aby v něm nebyla úplná tma. 

Dětská svítidla v mnoha barevných provedeních. V této kategorii svítidel budeme nabízet dětská svítidla, lustry, nástěnná svítidla, stropní svítidla, lampičky a dětské lustry s motivy dětských hrdinů či figurek

Použití: svítidla do dětských pokojů