Wojnarowscy

Firma Wojnarowscy se řadí mezi přední dodavatele LED osvětlení. Sortiment společnosti - to je kompletní nabídka LED osvětlení, kterou lze rozdělit do hlavních kategorií - LED světelné zdroje + speciální žárovky pro lékařské přístroje a LED svítidla. LED svítidla jsou nabízena pro venkovní prostředí ( nástěnná, zemní svítidla, vestavěná a přisazená svítidla) a vnitřní instalaci ( vestavěná, přisazená, nástěnná, závěsná, orientační a dekorativní LED svítidla). Firma zaznamenává stále větší růst prodejů, v současné době provozuje sklady o ploše 2200m2. Také sortiment LED osvětlení se rozšiřuje o stále nové produkty ať už se jedná o  LED zdroje, svítidla nebo příslušenství.

Svítidla Wojnarowscy je hodí jak pro osvětlení interiéru a exteriéru domu či bytu tak i do kanceláře, obchodu, dílny, provozní haly. Použití LED zrojů je prakticky neomezené, významným faktorem těchto LED zdrojů je jejich cenová dostupnost.   

Firma Wojnarowscy se řadí mezi přední dodavatele LED osvětlení. Sortiment společnosti - to je kompletní nabídka LED osvětlení, kterou lze rozdělit do hlavních kategorií - LED světelné zdroje + speciální žárovky pro lékařské přístroje a LED svítidla. LED svítidla jsou nabízena pro venkovní prostředí ( nástěnná, zemní svítidla, vestavěná a přisazená svítidla) a vnitřní instalaci ( vestavěná, přisazená, nástěnná, závěsná, orientační a dekorativní LED svítidla). Firma po několik let zaznamenává stále větší růst prodejů, v současné době provozuje sklady o ploše 2200m2. Také sortiment LED osvětlení se rozšiřuje o stále nové produkty ať už se jedná o  LED zdroje, svítidla nebo příslušenství.

Nabídka LED svítidel Wojnarowscy je hodí jak pro osvětlení interiéru a exteriéru domu či bytu tak i do kanceláře, obchodu, dílny, provozní haly. Použití LED zrojů je prakticky neomezené, významným faktorem těchto LED zdrojů je jejich cenová dostupnost.