Venkovní LED svítidla

Venkovní LED svítidla jsou novou generací venkovního osvětlení. Použitím LED zdrojů je možné minimalizovat i rozměry svítidel a vytvářet tak nový design venkovního osvětlení. Také dlouhá životnost LED zdrojů a jejich mizivá energetická náročnost je důvodem stále větší obliby těchto venkovních svítidel. LED zdroje jsou využívány v nástěnných venkovních svítidlech, závěsných svítidlech, stojanových lampách i v pouličních lampách.

Použití: LED svítidla pro kompletní osvětlení exteriérů.

LED venkovní svítidla:

LED venkovní svítidla jsou především moderní světla s vestavěnými LED zdroji. U těchto svítidel si můžeme vybrat barvu světla dle použitého typu zdroje světel, další velkou výhodou těchto světel je minimální energetická náročnost, dlouhá životnost a malé rozměry zdrojů světla. LED zdroje se používají ve všech typech venkovních svítidel, nástěnných a stropních světlech, vestavěných i pojezdových svítidlech. Praktické je používat LED venkovní světla se senzory. Samostatnou kapitolu tvoří Vánoční LED venkovní řetězy a pásky.    

Venkovní LED svítidla jsou novou generací venkovního osvětlení. Použitím LED zdrojů je možné minimalizovat i rozměry svítidel a vytvářet tak nový design venkovního osvětlení. Také dlouhá životnost LED zdrojů a jejich mizivá energetická náročnost je důvodem stále větší obliby těchto venkovních svítidel. LED zdroje jsou využívány v nástěnných venkovních svítidlech, závěsných svítidlech, stojanových lampách i v pouličních lampách

Použití: LED svítidla pro kompletní osvětlení exteriérů