Venkovní LED svítidla

Venkovní LED svítidla jsou novou generací venkovního osvětlení. Použitím LED zdrojů je možné minimalizovat i rozměry svítidel a vytvářet tak nový design venkovního osvětlení. Také dlouhá životnost LED zdrojů a jejich mizivá energetická náročnost je důvodem stále větší obliby těchto venkovních svítidel. LED zdroje jsou využívány v nástěnných venkovních svítidlech, závěsných svítidlech, stojanových lampách i v pouličních lampách.

Použití: LED svítidla pro kompletní osvětlení exteriérů.

Venkovní LED svítidla:

Venkovní LED svítidla jsou určena k osvětlení okolí domu, dvoru, zahrady, chodníku, parku, pergoly, skalky, jezírka. Svítidla jsou nabízena především v moderním provedení, povrchová úprava převládá v matném niklu či nerezovém provedení. Nástěnná LED venkovní svítidla na fasády, reflektory, sloupková svítidla, přisazená svítidla, závěsné lucerny a kandelábry, to jsou hlavní typy venkovních svítidel. Pořídit si můžeme i LED venkovní svítidla se senzorem, tato varianta se používá většinou u LED reflektorů, např. u vjezdu do garáže. Tam se také často používají pojezdové, zemní LED světla, která nasvítí příjezdovou komunikaci. U venkovních LED svítidel oceníme především jejich energetickou nenáročnost. 

Venkovní LED svítidla jsou novou generací venkovního osvětlení. Použitím LED zdrojů je možné minimalizovat i rozměry svítidel a vytvářet tak nový design venkovního osvětlení. Také dlouhá životnost LED zdrojů a jejich mizivá energetická náročnost je důvodem stále větší obliby těchto venkovních svítidel. LED zdroje jsou využívány v nástěnných venkovních svítidlech, závěsných svítidlech, stojanových lampách i v pouličních lampách

Použití: LED svítidla pro kompletní osvětlení exteriérů