Venkovní

Venkovní industriální svítidla tvoří další segment na trhu s osvětlením a pro stále větší oblíbenost těchto svítidel je zařazujeme i do naší nabídky. Svítidla s prvky technických svítidel vzbuzují návrat do starých časů a nostalgie, funkčnost a vzhled těchto svítidel odpovídá současným trendům a požadavkům. Použití venkovních industriálních svítidel zvýrazní charakter stavby či budovy a dodá jim patřičnou dimenzi.  Do všech industriálních svítidel doporučujeme použít dekorativní žárovky, pro dosažení dokonalého designu svítidel.

Venkovní industriální svítidla:

Retro i industriální svítidla pro venkovní použití jsou vyráběna z klasických materiálů, v dobových povrchových úpravách a v masivním provedení. Venkovní nástěnná světla, závěsná světla, sloupková světla a kandelábry, mnohdy vyráběná i u celených sériích pro stejnorodé osvětlení exteriéru objektů. Dobová svítidla s potřebným stupněm krytí a velice dlouhou životností. V retro i industriálních svítidlech vyniknou dekorativní žárovky a zvýší celkový dojem stylu svítidel zejména při jejich rozsvícení.Použití: industriální retro venkovní svítidla pro osvícení okolí domu, statku, mlýnu a dobových objektů.

Venkovní industriální svítidla tvoří další segment na trhu s osvětlením a zařazujeme je proto i do naší nabídky. Svítidla s prvky technických svítidel vzbuzují návrat do starých časů a nostalgie, funkčnost a vzhled těchto svítidel odpovídá současným trendům a požadavkům. Použití venkovních industriálních svítidel zvýrazní charakter stavby či budovy a dodá jim patřičnou dimenzi.  Do všech industriálních svítidel doporučujeme použít dekorativní žárovky, pro dosažení dokonalého designu svítidel