LED dekorativní žárovky

Dekorativní LED žárovky jsou určeny k efektnímu podání světla svítidle osazených těmito žárovkami. LED diody jsou upraveny do tvaru spirál vláken klasických žárovek, které dokonale imitují. Žárovky jsou vhodné především do stylových a historických svítidel kdy podávají svítidlům ucelený design.

Dekorativní svítidla slouží jako efektní doplněk interiéru, který navodí příjemnou atmosféru a slouží k celkovému odreagování. Jedná se především o lávové lampy, které zaujmou cirkulací vosku v kapalině nebo jiná stolní svítidla se světelnými efekty. Oblíbené jsou také svítící LED obrazy, které vyniknou při úplné tmě. Dalším typem doplňkových svítidel jsou orientační světla do zásuvky, která jsou rovněž s různými potisky a v různých barvách. Mají spotřebu kolem 1W a jsou praktické pro orientaci v prostoru bez použití hlavního osvětlení.

Dekorativní LED žárovky jsou určeny k efektnímu podání světla svítidle osazených těmito žárovkami. LED diody jsou upraveny do tvaru spirál vláken klasických žárovek, které dokonale imitují. Žárovky jsou vhodné především do stylových a historických svítidel kdy podávají svítidlům ucelený design