Samolepící LED pásky

LED pásky jsou velice atraktivním doplňkem osvětlení, jsou vhodné pro osvětlení interiéru. LED pásky se připevňují například na nábytek do všech místností, nabízíme bílé nebo barevné LED pásky v samolepící verzi pro snadnou manipulaci. Umisťují se například na kuchyňskou linku, bary, pulty, akvária atd.

Výhody LED pásků

Mezi hlavní přednosti LED pásků patří energetická úspora, až 20 x delší životnost než u zářivek, jednoduchá montáž, malé rozměry, okamžitý max. výkon při zapnutí a ekologický provoz (při provozu nedochází k uvolňování CO2). LED pásky jsou vhodné pro vnitřní i venkovní použití.

LED pásky jsou velice atraktivním doplňkem osvětlení, jsou vhodné pro osvětlení interiéru. LED pásky se připevňují například na nábytek do všech místností, nabízíme bílé nebo barevné LED pásky v samolepící verzi pro snadnou manipulaci. Umisťují se například na kuchyňskou linku, bary, pulty, akvária atd.

Výhody LED pásků

Mezi hlavní přednosti LED pásků patří energetická úspora, až 20 x delší životnost než u zářivek, jednoduchá montáž, malé rozměry, okamžitý max. výkon při zapnutí a ekologický provoz (při provozu nedochází k uvolňování CO2). LED pásky jsou nabízeny v provedení pro vnitřní i venkovní použití.